Mit kell tudni a NordicTrack Commercial 1750 futópadról


Mit kell tudni a NordicTrack Commercial 1750 futópadról

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A NordicTrack Commercial 1750 egy futópad, amelyet az emberek vásárolhatnak otthoni használatra. A futópad csatlakozhat az IFIT -hez, amely élő stream edzéseket és egyéb motivációs funkciókat biztosít.

Ez a cikk további információt nyújt a NordicTrack Fitness márkáról és annak kereskedelmi 1750 -es futópadjáról. Megvitatja továbbá a futópadok egészségügyi előnyeit és kockázatait, és felsorol néhány alternatív terméket az emberek számára.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk írója nem kipróbálta ezeket a termékeket. Minden információ tisztán kutatási alapú.

NordicTrack fitnesz márka áttekintése

A NordicTrack egyike az ikon egészségügyi és fitnesz portfóliójának számos márkájának. Egyéb ikon tulajdonában lévő márkák a következők:

 • Ha Ifit
 • Freemotion
 • Weider

NordicTrack Fitness anyavállalata, Az ikon A+ besorolás – a lehető legmagasabb – a Better Business Bureau (BBB). A BBB webhelyén azonban az ügyfelek besorolása, amely jelenleg az 5 csillagból mindössze 1,19 -es besorolást ítél oda, kevésbé kedvező.

A vállalat a BBB -hez benyújtott panaszok legnagyobb részére vagy mindegyikére válaszolt.

Az írás idején a NordicTrack átlagos besorolása az 5 csillagból 3,2 -re van a TrustPilot -on. Noha az ötcsillagos áttekintések a teljes áttekintések számának valamivel több mint felét képviselik, az 1-csillagos áttekintések csaknem egyharmadát teszik ki.

A vélemények azt mutatják, hogy az ügyfelek számos tapasztalattal rendelkeztek, mind a pozitív, mind a negatív véleményekkel, amelyek megemlítették az ügyfélszolgálatot és a termékminőséget.

NordicTrack Commercial 1750

A NordicTrack Commercial 1750 egy modern futópad, beépített kompatibilitással, havonta előfizetési alapú szolgáltatás, élő edzésekkel és streaming-rel, amely 24 órás elérhető streaming, amely elérhető 24 órás a 6 órás, elérhető a streaming-rel. nap. Ez lehetővé teszi az edző számára, hogy az edzés áramlása alapján automatikusan beállítsa a futópad sebességét és lejtését.

A futópad több beépített funkcióval van felszerelve, beleértve:

 • INGYENES IFIT-tagság egy évig (az első év után a díjak vonatkoznak, ha egy személy nem törli. tagságuk)
 • 10 hüvelykes képernyő, továbbfejlesztett grafikával az IFIT videók megjelenítéséhez A legfeljebb -3% -os csökkenés vagy legfeljebb 15% -os dőlés hozzáadása
 • A sebesség beállítása 0–12 mérföld/óra sebességgel
 • Csökkent ütési párnázás
 • Bluetooth audio, hogy kapcsolatba léphessen a fülhallgatóval
 • Kettős rajongók
 • Tálca/kupa tartó
 • Könnyen hajtogathat a tároláshoz

Szállítás és a beállítás

A szokásos szállítás kb. 200 dollárba kerül a küszöb szállításáért, amely a termék alapvető szállítására utal az ember ajtójába vagy a lakóház lobbizójába. A különféle államokba történő szállítás magában foglalhatja a forgalmi adót is.

A NordicTrack részletes utasításokat tartalmaz a futópad felállításáról, kijelentve, hogy ez körülbelül 60–90 percet vesz igénybe.

A vállalat általában beállítást biztosít a szállításhoz szállítási opcióként, de ez az opció jelenleg nem érhető el a COVID-19 korlátozások miatt. Ez a szolgáltatás visszatérhet, ha az összes korlátozás befejeződött.

Visszatérés

Az ügyfelek a kézbesítés napjától számított 30 napot tartalmaznak a futópad cseréjére, vagy visszatérítésre. A tétel visszaadásakor azonban az embernek szem előtt kell tartania a következőket:

 • 250 dolláros visszatérési díjat fizet.
 • A társaság további díjakat adhat a kopáshoz a terméken vagy a nem megfelelő használat miatti károk fedezésére
 • A díjak újratelepítését akkor lehet alkalmazni, ha a terméknek hiányoznak a visszatérésekor. /ul>

  garanciák

  A NordicTrack a következő garanciákat kínálja a futópadon:

  • 10 éves keret garancia
  • 2 éves alkatrészek garanciája
  • 1 éves munkaerő-garancia

  üzlet most

  Előnyök és hátrányok

  A NordicTrack Commercial 1750 előnyei és hátrányai is vannak, beleértve: < /p>

  profi

  • Ha különféle típusú osztályokat kínál a felhasználók edzéseinek megváltoztatására és motiváció biztosítására.
  • A futópad különféle sebesség- és lejtési lehetőségekkel rendelkezik.
  • A minősített vásárlók finanszírozási lehetősége segíthet az ügyfeleknek a kifizetések bontásában.

  Hátrányok

  • A költségek – amelyek körülbelül 1800 dollárt tartalmaznak a futópadért, 200 USD a szállításhoz, az adók (egyes államokban) és az IFIT tagság a Első év – néhány ember számára tiltó lehet.
  • Lehet, hogy néhány ember nem tudja behozni és beállítani a futópadot.
  • Annak ellenére, hogy felhajtja a tárolást, a futópad még mindig helyet foglal el, és lehet, hogy nem felel meg a kis területeknek.

  Alternatív márkák vagy hasonló termékek

  A NordicTrack egyike a sok márka közül, amelyek otthoni használatra kínálnak futópadokat. Azok az emberek, akik fontolóra veszik a futópad vásárlását, összehasonlíthatják a Commercial 1750 -et más lehetőségekkel, ideértve a következőket:

  • NordicTrack EXP 10I: A NordicTrack számos futópadot kínál más fitneszfelületek mellett. Mint a Commercial 1750 modellnél, ez egy ingyenes 1 éves tagsággal jár az IFIT-hez és a hasonló garanciákhoz. Tudjon meg többet a NordicTrackről itt.
  • Proform Pro 9000: Ez a futópad IFIT kompatibilitással és hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Commercial 1750. Ez ugyanolyan ár, mint a NordicTrack modell. Tudjon meg többet a Proform futópadokról itt.
  • Horizon Fitness 7.0 a futópadon: Ez a futópad beépített képernyővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az ember számára, hogy csatlakozzon egy fitnesz alkalmazáshoz, hasonlóan az IFIT-hez, amely élő streaming osztályokat és kiigazításokat biztosít az edzésbeállításokhoz. Tudjon meg többet a Horizon futópadokról itt.

  Potenciális egészségügyi előnyök és kockázatok

  A futópadok kényelmes módszert kínálhatnak az embernek az ajánlott 150 perces mérsékelt intenzitás megszerzéséhez vagy a magas intenzitású kardiovaszkuláris aktivitáshoz otthonról –

  Számos jól megalapozott előnye van a rendszeres edzésnek. A testmozgás fokozhatja az egészséget:

  • A szorongás, a depresszió és az alvási zavarok kockázatának csökkentése
  • A gondolkodás, a tanulás és az ítélet javítása
  • A súly fenntartása vagy csökkentése
  • A várható élettartam javítása
  • A 2. típusú cukorbetegség, a szívbetegség és bizonyos rákok kockázatának csökkentése
  • A csontsűrűség javítása
  • növekvő izomerővel

  Van néhány pozitív kutatás a futópadok különböző populációk számára történő felhasználásáról is.

  Például egy 2012 -es tanulmányban a kutatók megvizsgálták, hogy a futópadon való séta hogyan befolyásolhatja a pulmonális hipertóniában élő emberek életét. Megállapították, hogy a résztvevők a beavatkozás után javított tüdőfunkciót, sétára és életminőséget mutattak.

  Egy 2020 -as tanulmányban, amelyben 10 sclerosis multiplex résztvevő részt vett, a kutatók azt találták, hogy a rendszeres erőteljes séta a futópadon egy hűvös környezetben hozzájárul a gyaloglás képességének javításához. A kutatók már terveznek egy jövőbeli tanulmányt az eredmények további tesztelésére.

  A futópadi edzés azonban nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő. Az embernek beszélnie kell orvosával, mielőtt bármilyen testmozgásba fektetne be. Az orvos segíthet nekik annak meghatározásában, hogy a futópad valószínűleg segít -e biztonságosan elérni fitnesz céljaikat.

  Egy 2017. évi tanulmány szerint a futópadon történő futás nem olyan jó lehetőség, mint egy pályán duoslim gyakori kérdések https://harmoniqhealth.com/hu/ futni az emberek számára, akik felépülnek a boka -rándulásból. Az eredmények azt mutatták, hogy mind a mozgás, mind az ereje jobban javult, amikor egy személy egy pályán futott, mint amikor futópadot használtak.

  A kint futáshoz használt személy nem alkalmazkodik jól a futópadhoz. Egy 2015. évi tanulmány kimutatta, hogy annak ellenére, hogy a futópadon történő futás ugyanolyan mennyiségű oxigént használ, mint a hasonló pályaki edzéseket, az előbbi általában kevésbé hatékony futási formához vezet.

  Összegzés

  A NordicTrack Commercial 1750 egy futópad, amelyet otthoni használatra terveztek. A futópad egy beépített képernyővel rendelkezik, amely csatlakozik az IFIT-hez, egy havi előfizetési alapú szolgáltatáshoz, amely élő streaming és rögzített edzéseket kínál.

  A futópad megvásárlása előtt egy személynek beszélnie kell orvosával az egészségügyi céljairól, és megkérdezi tőlük, hogy a futópad valószínűleg megfelel -e az általános fitneszhez és céljaikhoz. A

  orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a szerkesztői politika elolvasásával.

  Contents